Хасково

Раздават безплатни стари учебници в Хасково, вече изкупуват и втора ръка

Безплатни учебници и помагала раздават безплатно в книжарницата в хасковския Бизнесцентър.

Това са основно такива, които няма да бъдат включени в програмата за новата учебна година, но могат да свършат работа на учениците при тяхната подготовка.

От книжарницата вече започнаха и да приемат учебници на старо, които след тяхната продажба, ще бъдат изплатени на сегашните им притежатели.

Учебници

Сред първите, които се възползваха от безплатните учебници и помагала бе Гюлман Ариф. Синът на хасковлийката е в ПГТ „Александър Паскалев“ и жената вече взе няколко учебника и помагала за ученика. За дъщеря й, която е в ОУ „Шандор Петьофи“ още има осигурени учебници от школото.

Голямата вълна от ученици, които ще търсят по-евтини учебници втора ръка пък се очаква малко след 15 септември, когато на децата ще бъде съобщено, които учебници ще им трябват за годината.

Учебници

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Г-жа К.
Г-жа К.
03.09.2016 19:43 19:43

Хубавата Мели, дъщеричката на Гюлман, е и много умна! Много си пораснала, сладурка, успех! Познай кой те поздравява ;-)!

Back to top button