Любопитно

Димитровградчанка сред моделите на национален фотографски пленер

22-годишната димитровградчанка Габриела Вълкова е сред четирите красавици, които участват в първия национален фотографски пленер „Кърджали“.

Събитието се организира от photoschool.bg и в него участват фотографи от всички големи градове на страната. Пленерът продължава от 3 до 6 септември и ще завърши с оценяване на фотографиите и изложба, обясни за Haskovo.info Деян Недялков, който участва в организацията.

Пленер

Снимат се красотите в района на Кърджали, като на снимачната площадка е и Габриела. Това не е първата подобна изява за красавицата, която има редица участия в ревюта и фотосесии.

Габи е последна година студентка в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Стопанско управление“. Две от готовите снимки с нейно участия прeдостави фотографът Николай Пандев.

Пленер

Част от снимките на пленера най-вероятно ще бъдат дадени безвъзмездно за рекламата на Кърджалийския край.

Пленер

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button