Хасково

Читатели: Камиони разбиват новия център и застрашават хората

За камиони, преминаващи през централната пешеходна зона в часовете, когато там има най-много разхождащи се хора, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Те ни изпратиха и снимка на камион, който зарежда някое от централните заведения. Според хората скоро камионите ще деформират новата настилка и препоръчват ако се зарежда през площада и алеите, това да става рано сутрин или късно вечер, когато там няма толкова хора.

Haskovo.info припомня, че през юни общинският съвет гласува промяна в наредбата, с която се наложи такса за автомобилите, навлизащи в пешеходната зона. Това бе направено заради разбиването на центъра.

Таксата е 30 лв. на месец за един основен и един резервен автомобил до 1.5 тона, лек автомобил – 10 лв. на час, микробус – 15 лв. на час, товарен автомобил до 3.5 тона – 30 лв. на час за конкретно посочен интервал от време.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СТАЛИН
СТАЛИН
06.09.2016 15:44 15:44

ЗАСПАЛО ПЛЕМЕ НЕ НАРОД-КЪДЕ Е КМЕТА? КЪДЕ Е КОРЗ?

Ben
Ben
06.09.2016 16:09 16:09

Прасета,свине, дай им да живеят в мрьсотия и свинщина,всичко хубаво сьсипват.

Back to top button