Любопитно

Пируети на коне и бойни демонстрации на „Багатур“ обраха овациите на „Кенана“

Стотици хасковлии се събраха за спектакъла на прабългарската школа „Багатур“ тази вечер на Кенана.

Малки и големи аплодираха демонстрациите по конна езда, включваща всевъзможни пируети, сред които и яздене с гръб. Каскадьорите демонстрираха още и езда на висока скорост, размахвайки сабя.

Празник

От школата пресъздадоха битки на бойното поле с различни видове оръжие, като сред най-атрактивните бе стрелбата с лък и атака и отбрана с бич.

Празник

След атрактивното шоу всички желаещи имаха възможност да се снимат със своите герои и героини.

Празник

Преди спектакъла публиката радва със свои изпълнения дует Тодор и Донка Кожухарови. Нежната половинка на дуета днес празнува рожден ден, а със своите песни двамата изпълнители накараха много хасковлии да се хванат на хорото.

Празник

Програмата на Кенана също завърши силно с хората на танцов клуб „Фъртуните на Мишо“, които участват в Хасково след визита в Македония, където се представиха успешно на тамошни фестивали.

Междувременно панаирът на Кенана набира скорост, като засега най-атрактивни се очартават блъскащите колички.

Програма за Дните на Хасково 2016 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
реалист
реалист
07.09.2016 11:52 11:52

Честит празник Хасково.
Най-слабо откриване на тържествата.Всичко е много съкратено.Не е съобразено с времето на гражданите. Някои бяха на работа и докато да отидат на тържествата те бяха свършили.Кенана се изпълни с коли и хора,а нямаше какво да видят и къде да седнат.Жалко за оргатизаторите,не заслужават доверието, което им са гласувани Общината само отчете дейност по програма.

Back to top button