Хасково

„Ъпсурт“, Павел и Венци, въздушна акробатика и още прояви в третия празничен ден на Хасково

Със състезание по приложно колоездене на паркинг „Аида“ в 9:30 часа стартира празничната програма за Дните на Хасково на 7 септември.

Час по-късно на сцената на пл. „Свобода“ ще е детското шоу за таланти до 16 г. „Хасково има талант“. В него ще се представят формациите от Младежкия център хор „Орфей“, детска вокална група „Орфейче“, балетна школа „Алегро“, детски танцов ансамбъл „Южняче“ и Мажоретен състав.

Изложбата „Занаятите в Хасково от края на 19 и началото на 20 век“ ще бъде открита в 11:30 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски“.

Състезанието „Воля за спорт“ стартира на пл. „Свобода“ в 16 часа.

Час по-късно в зала „Хасково“ е премиерата на сборник „Тракия“ – том 6, съставен от: Димитър Шалапатов, Стоян Райчевски, Тодор Коларов, д-р Красимира Узунова, доц. д-р Георги Граматиков, проф. Камен Гаренов, Станислав Станилов и др.

Концертът на Камерен оркестър Хасково е от 18 часа в театър „Иван Димов“.

В 19 часа започва вечерната програма на пл. „Свобода“, която ще бъде открита с концерт на балетна формация „Рона“. През половин час следват Канетикс – въздушна акробатика със Сирма Добрева и Павел и Венци.

Кулминацията се очаква да започне в 21 часа, когато на сцената ще забият група „Ъпсурт“ с балет „Нова“, Мария Драгнева и DJ Cass.

Програма за Дните на Хасково 2016 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button