Хасково

Поредно безумно паркиране в центъра на Хасково, други рисуват знаци по асфалта

За поредно безумно паркиране в центъра на Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Възмутените хора ни изпратиха снимка на червено хасковско Ауди, качено на тротоара до кръстовището срещу съда, докато шофьора тегли пари от банкомата.

Друг наш читател пък алармира, че хасковлии вече започнали сами да си разчертават пътни знаци по улиците за да им е удобно да си изкарват колите от гаражите.

„Преди известно време бях паркирал на това място и ми бяха спуснати гумите. До колкото разбрах знакът е нарисуван на пътя от човек, живеещ в същия вход на блока, а гаража му е точно срещу обозначеното място – за да не заобикаля като другите, човека е решил да си нарисува знак, та да може да си вади колата икономично“, се казва в сигнала за хасковската ул. „Кавала“.

Паркиране

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
М
М
07.09.2016 9:58 9:58

Както бяха написали някъде „ИДИОТ“ и на луната да го пратиш пак ще си е такъв!!!

Анонимен
Анонимен
07.09.2016 14:55 14:55

Кавала,дудука,по ПЗДПУП пред гараж не се спира селянино,пуснали му гумите,малко ти е.Да ева мама ви селски пръчки…четири дена беше рахат в града,НЯМАШЕ ГИ СЕЛЯНИТЕ, а днес и досега като пиша коментара не можеш да минеш през централната част на гр.

Back to top button