Хасково

На едно гише вече обслужват в новия касов салон на общината

Нов касов салон работи от днес в Община Хасково. С това се реализира идеята за обслужване на едно гише. Водосвет бе отслужен от отец Никола.

Ремонта струва около 38 000 лв., в тази сума са включени освен преустройството така също и мебелите в салона.

В обновеното помещение от днес работят служители от различни дирекции на общината, така също и три гишета „Каса“. Салонът е климатизиран има и киоска с безплатен достъп до интернет.

Касов салон

Досега гражданите се разхождаха по етажите на администрацията за да открият необходимите служби след което слизаха в „касовия салон“ за да заплатят услуга или в деловодство за да заведат документ. Служителите са с нови униформи.

На откирването присъстваха кметът Добри Беливанов, който подари цвете на служителите на офиса и специална картичка с пожелания за здраве и ползотворна работа, заместник кметовете Евгени Консулов, Милена Трендафилова, Велин Балкански, председателят на общинсикя съвет Таня Захариева, секретарят на общината Биляна Димитрова, общински съветници, директори на дирекции в общината и служители.

Снимки: Павел Данев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
12
12
07.09.2016 23:20 23:20

Ей това гадже, най в ляво на втората снимка, баш си е за стопанисване …

Back to top button