Хасково

Ансамбъл „Хасково“ с първия си концерт без Никол, танцьорите положиха цветя на мястото на катастрофата

Ансамбъл „Хасково“ изнесе тази вечер един от най-тежките си концерти, този без 16-годишната Никол Щерева, която загина заедно с Даяна при жестоката катастрофа на 29 юли край ханче „Клокотница“.

Танцьорите изнесоха един от най-добрите си концерти в памет на Никол, а голям портрет на момичето бе поставен отпред на сцената.

Даниел Ленков от вокална група „Южняче“ пък изпълни в памет на Никол „Не казвай, любе, лека нощ“.

Ансамбъл

След като приключиха участието си на сцената на пл. „Свобода“, пред публиката се представи Фолклорен танцов ансамбъл „Южняци“.

Танцьорите на хореографа Ана Димитрова пък отидоха до мястото на катастрофата, където поднесоха 16 бели рози и много цветя. Нейните приятели си раздадоха и пита за Бог да прости. Вчера се навършиха 40 дни от гибелта на момичетата.

Ансамбъл

Haskovo.info припомня, че привечер на 29 юли черно Ауди, шофирано от 36-годишния Делян Димитров удари мотора на момичетата, които загинаха на място. От полицията тогава съобщиха, че шофьорът е карал с несъобразена скорост и поради това е загубил контрол над колата на завоя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
д
д
08.09.2016 21:45 21:45

Бог да прости момичето :(

Back to top button