Хасково

10-годишният Гошко се нуждае от спешно лечение

10-годишният Гошко се нуждае от средства за спешно лечение. Неговите родители споделиха, че през август по време на лятната ваканция на детето при баба си на село, забелязали нещо необичайно в начина, по който гледа синът им с едното око.

След няколко прегледа и куп изследвания – скенер и ядрено магнитен резонанс била поставена диагнозата: тумор в мозъка.

Глиомите съставляват около 70% от туморите в мозъка и ако са локализирани на удобно за манипулации място, се отстраняват хирургично и рутинно се облъчват. Туморът на 10-годишния Гошко обаче е дифузен и се намира на място, което прави отстраняването му по хирургичен път невъзможно. Това е много рядък случай. В САЩ годишно се диагностицират около 300 подобни случая. В България, за съжаление все още нямат опит в лечението на това заболяване.

„След дълги и детайлни проучвания открихме, че стандартните медицински практики не са ефективни за този вид тумор. Надеждните практики към настоящия момент, са свързани със специфична имунотерапия, която се прилага на много малко места в света. Клиниката, на която се спряхме се намира в Кьолн. Лечението трябва да започне максимално бързо!“, разказаха близките на Гошко.

Сумата, която е необходима за започване на лечението е 65 000 евро. Тя включва лечението в клиниката, междиннни изследвания, проучвания и други разходи покрай лечението в чужбина. Това е едно начало на битката, което е необходимо да се постави максимално скоро. Семейството е подало документи и във Фонда за лечение на деца в чужбина.

Ще ви държим в течение за всяка следваща стъпка, която предстои. Открили сме дарителски сметки на името на детето и се надяваме на вашата подкрепа.

Дарителски сметки:

Aлианц Банк България АД

BIC код: BUINBGSF

BG07BUIN95611100548124 BGN

BG77BUIN95611100548125 EUR

Георги Емилов Желязков

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
М
М
09.09.2016 20:53 20:53

Направете ДМС кампания !

Сложете кутия
Сложете кутия
10.09.2016 0:45 0:45
Отговор до  М

И да не е дмс , да се сложи кутия някаде в центара за да може хората по лесно да дарят

Back to top button