Хасково

Панаирът превърна Кенана в паркинг за стотици коли

Стотици коли паркират покрай главния път, уличките и поляните в парк Кенана, алармираха читатели на Haskovo.info.

Най-сериозен беше напливът от коли снощи – навръх празника на Хасково – 8 септември, когато по главния път беше трудно да се разминат две коли.

Коли

Многото хасковлии и гости на града, които се бяха качили на панаира на Кенана едва намираха място да оставят колите си.

В същото време органите на реда явно проявиха толеранс за празника и не бяха тръгнали на акция за незаконно паркирали. В противен случай стотици щяха да отнесат фишове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
А сутрин
А сутрин
09.09.2016 21:50 21:50

А сутрин преди 10 часа ходили ли сте. АД. Мръсотия до шия и отгоре. Нормално е да има отпадъци при този наплив, но и чистачите трябва да отидат по-рано там. Не може това прекрасно място да изглежда така почти до обяд. Какво като желаещите да посетят панаира идват предимно в следобедните часове и вечер. По алеята преди панаирната част – украса от презервативи. После хартии, бутилки и какво ли още не като килим. Вижда се как много от хората са искали да изхвърлят отпадъка в кошчетата, но те са малки. Около тях обаче има пет пъти повече отколкото в кошчето. Толкова ли беше трудно да се поставят до тях временно отворени чували или нещо подходящо. Няма да изглежда това красиво място по този безобразно обиден начин. Знаете, че стотици хасковлии го посещават и сутрин. Не е възпитателно. Децата гледат и се учат. Не бива да се дава лош пример, пък и никой от нас не се радва на грозното. Това са само няколко дни. Можеше поне чистачите да дойдат по-рано по изключение.

Жана
Жана
09.09.2016 22:34 22:34

Да, вярно е, за огромно съжаление. Мръсотия е навсякъде. Питам се заслужава ли си за няколко дни наречени „панаир“ да се допуска това нещо. Не стигат ли културните прояви в центъра на града ни, не е ли време да се откажем тези сергии и няколко атракциона със съмнителна сигурност за живота?!

Back to top button