Любопитно

Ягуар на Георги Иванов стана най-елегантната ретро кола в България

Бял Ягуар, произведен през 1949 г. от легендарната серия „Марк V“ стана най-елегнатната ретро кола в България.

Луксозното возило е на бившия кмет на Хасково Георги Иванов, който се представи с Ягуара на първия в България конкурс за елегантност на ретро коли „Дръстър“ в Силистра, съобщиха за Haskovo.info организаторите на конкурса, а снимката е на „24 часа“.

В него са участвали общо 34 ретро автомобила, като три са от Румъния.

Ягуарът на Иванов е уникален, като от него има останали единични бройки и има голяма колекционерска стойност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2016 21:41 21:41

Ей тоя Георги Иванов бе колко ви плаща че му следите живота толкова от близо как пък от Силистра ви съобщиха баш на вас. Що ли друг път не съм чел новини от силистра на сайта ви. Парите парите ще ви изядат главата.

ГИванов
ГИванов
11.09.2016 22:18 22:18

Хаха

ДЖЕЙ ЛЕНО
ДЖЕЙ ЛЕНО
11.09.2016 23:26 23:26

АЙДЕ СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТОЯ – ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА СЪБОРЕНИЯТ ОТ НЕГО ЗАТВОР КОЙТО Е ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА? ХАЛЕТЕ ГО И СЕ НАДЯВАЙТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ ТА ДА ВИ НАТЪПЧЕ С ПАРИ-СУТРИН ОБЕД ГЕОРГИ ИВАНОВ-НАЙ-ВЕЛИКИЯТ – ЧУДЯ СЕ КАК НЕ ГО ПОКАНИХА В БИГ БРАДЪР ИЛИ НАПРАВО ДА УЧАСТВА В ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ АМА НЕ НА БГ -НАПРАВО ДА СТАВА НА АМЕРИКА ТА ДА ОПРАВИ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ТО ЗА 4 ДНИ! ПОСЛЕ 3 ДНИ ЩЕ ПОПРАВЯ СТАРИ ТРОШКИ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКИ КОНКУРС СЪС ДЪРВЕНА КАРУЦА ОТ УЗУНДЖОВО!

Milena Sotirova
Milena Sotirova
15.09.2016 19:12 19:12

Хахахахах Джей Лено разби ме

Back to top button