Хасково

Данъчните продават 21 камиона за 136 000 лв. в Хасково

21 товарни автомобила, полуремаркета и влекачи продава офисът на Националната агенция за приходите в Хасково. Общата стойност на превозните средства е 136 000 лв., като кандидат-купувачите могат да наддават само за едно или за няколко от тях.

Когато интересът е към повече от едно превозно средство, се подава отделно ценово предложение за всяко МПС, като цената в офертата трябва да е равна или по-голяма от първоначално обявената, напомнят от офиса на НАП в Хасково.

Освен по отношение на цената, автомобилите са достатъчно разнообразни и по отношение на марка и модел. Товарните са Ивеко, Форд Транзит, Камаз, ДАФ и МАН, на някои от които товароносимостта достига 25 тона.

В асортимента от автомобили, има и влекач МАН, оценен на 7 500 лв. и лек автомобил Toyota Rav 4, който държи рекорда за най-висока първоначална цена – 13 500 лв.

Превозните средства излизат на търг, организиран от НАП, заради данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици.

Автомобилите могат да бъдат огледани лично от кандидат-купувачите от днес до 16 септември, включително след предварителна уговорка с публичния изпълнител от НАП, който отговаря за продажбата. Адресът, на който се намират автомобилите, е в Хасково. Също най-късно до 16 септември следва да се внесат депозитите, които са в размер на 20% от първоначално обявените цени и предложенията с ценови оферти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button