Спорт

Бивша националка пое волейболистките, готвят се за победи с интензивни тренировки

Бившата национална състезателка Ваня Соколова вече води тренировките на волейболистките от димитровградския клуб „Раковски“.

През миналия сезон Соколова водеше женския отбор на Бургас, а от вчера вече е в Димитровград. Амбициите й са за много успешни мачове и победи, като сега девойките тренират интензивно в зала „Младост“.

Волейбол

Досегашният треньор Петър Ташев пък ще бъде мениджър на „Раковски“. Той съобщи за Haskovo.info, че останалите волейболистки, които ще играят за Димитровград при жените също провеждат тренировки с шампиона „Марица“ (Полвдив). Плановете са в края на месеца волейболистките да имат подготвителен лагер в Доспат.

Девойките пък тези дни се завърнаха от подготвителен лагер на Царево и сега ще се търсят съперници за контролни срещи.

Волейбол

Както Haskovo.info писа през новия сезон в Димитровград се очаква една от най-добрите разпределителки в България Мирела Шахпазова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button