Регион

Грамота и медно изображение на Гергана за харманлийските пожарникари

В деня на професионалния празник на българските пожарникари – 14 септември кметът на Харманли Мария Киркова поздрави служителите на харманлийската пожарна.

На Главен инспектор Слави Спасов, в знак на благодарност и признание за изключително добре свършената работа по време на пожарите това лято, градоначалникът връчи Грамота за проявен висок професионализъм, всеотдайност и добро сътрудничество с местната власт. Грамота получиха и целият отряд огнеборци от харманлийската противопожарна служба.

„Високо ценим вашата всеотдайност, висок професионализъм и ежедневен риск, който поемате в борбата с огнените стихии и опазването сигурността и здравето на жителите от община Харманли.

Използвам възможността още веднъж да благодаря на всички вас за неимоверните усилия и самоотверженост в борбата с огъня и възникналите пожари през това лято на територията на общината“, подчерта в словото си пред местните огнеборци кметът Киркова и им връчи като подарък, медно платно – ръчна изработка, с изображение на Гергана, символ на града.

Пожарникари

Писмени похвали за 17 пожарникари на професионалния празник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button