Регион

22-годишен с БМВ и без книжка нацели шофьорка с Рено

22-годишен от хасковското село Динево, шофиращ БМВ с отнета книжка е причинил снощи катастрофа на главния път в село Подкрепа, съобщават от полиция.

При забранено изпреварване младежът е ударил Рено, шофирано от 44-годишна жена от селото.

От удара шофьорката е с контузия на гръдна кост, прегледана е в МБАЛ-Хасково и е освободена за домашно лечение. Без опасност за живота е и возещият се отзад в Реното 49-годишен от Подкрепа, който е с контузия на главата и разбит нос, прегледан в хасковската болница и освободен за домашно лечение.

По обяд вчера 59-годишен димитровградчанин е паднал от мотопед на пътя между селата Върбица и Бодрово. Мъжът е загубил контрол заради несъобразена скорост.

В резултат на падането той е с рана на слепоочието и наранявания по тялото, настанен е в травматологично отделение на димитровградската МБАЛ „Света Екатерина“ без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Голям камък
Голям камък
15.09.2016 16:10 16:10

И тва ако не са кьоравия росен ,и невярната му кобила тодора ??! Ади той недоскива ама тудора где зяпа и мисли таа селска пръчка???????
вероятно за пишкиииии !

Демир
Демир
15.09.2016 16:13 16:13

Немой така ва Голям камень…я га знам ,не е такъва жинъта
на село разправят че на уя му казвала фафла …!

Back to top button