Хасково

Монтират портите на ГПЧЕ, местят селско школо в Димитровград, Топалова – зам.-директор в Туризма

Монтирането на металните порти в двора на хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ започна тази сутрин.

Първо бяха поставени близо двуметровите заграждения на източния портал. След това беше монтирана половината порта пред централния вход, като довършването й ще е в следващите дни.

Кандидати

Както Haskovo.info писа новият директор на Езиковата Деян Янев реши да загради двора на гимназията за да ограничи достъпа на външни лица. Вечер в двора се събират много младежи, които шарят по фасадата на училището и замърсяват района.

Езикова

Днес в двора се проведе и репетиция на утрешното официално откриване на учебната година.
Междувременно стана ясно, че заради ремонта на ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското село Крепост децата ще започнат учебната година в Езикова гимназия „Иван Богоров“ – Димитровград.

От Регионалното управление на образованието съобщиха за Haskovo.info, че неудобството ще е за около половин месец.

От 12 септември пък доскорошният директор на Професионалната гимназия по селско стопанство в Хасково Маргарита Топалова е назначена за заместник-директор по учебната част в ПГТ „Александър Паскалев“, потвърдиха за Haskovo.info от гимназията.

Haskovo.info припомня, че ПГСС бе обединена с Професионалната гимназия по транспорт „Никола Вапцаров“, като след подбор от министерството за директор на новата гимназия бе определена Донка Станчева, която досега оглавяваше гимназията по транспорт.

Езикова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.09.2016 16:05 16:05

За бившите директори винаги се намира работа и то не каква да е. Ценни кадри!

ЦЕННО-БЕЗЦЕННО
ЦЕННО-БЕЗЦЕННО
14.09.2016 18:05 18:05

„Ценни кадри я“ – не само бившите директорки, но и настоящи, заедно с техния антураж,избраните им хора, купонджийки, чалгаджийки, и др. некадърни личности наместили се в образованието – чакайте такива да образоват децата ни!

Директори
Директори
15.09.2016 0:51 0:51

Директори без работа не остават. За тях добре платени началнически постове винаги има. Но…само началнически. Пък не ги и пенсионират бе. Като Наска Ангелова от ОУО, дето отдавна навърши години за пенсия, но все още си е пом.директор в ОУО. Законите важат за простосмъртните само.

Колкото
Колкото
15.09.2016 0:55 0:55

Колкото и да търкате коментарите, няма да накарате хората да мълчат за нередностите, дело на РУО и местните директори на училища, дето подбиват авторитета на добрите управленци и учители.

Back to top button