Регион

Задигнаха 4 бона от селска къща, спипаха 21 000 контрабандни цигари в автобус

За кражба от къща в любимешкото село Белица съобщават от пресслужбата на полицията.

От дома са задигнати 4200 лв., като продължава издирването на крадците.

При полицейска проверка на автобус на главния път за Свиленград полицаите са спипали 21 300 контрабандни цигари в багажа на 9 пътници.

При проверката от водача на автобуса – 51-годишен жител на кърджалийското с. Бойно са иззети 300 кг. печен лешник и 63 туби всяка по 5 литра – общо 315 литра препарати за растителна защита. Същите са предадени на БАБХ. Предстои съставяне на 9 акта.

В района на пхасковската автогарата, при проверка на 55-годишен хасковлия са открити и иззети 20 найлонови пликчета, съдържащи 400 цигари без акцизен бандерол. При друга проверка на същото място на 51-годишен хасковлия са открити и иззети 35 найлонови пликчета, съдържащи 620 къса цигари без акцизен бандерол.

В с. Татарево при проверка в частен дом, обитаван от 76-годишен жител на селото, са открити и иззети 180 къса цигари без акцизен бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button