Хасково

Два Фиата се нацелиха под АГО, момиче и възрастна жена са ранени

Два Фиата с хасковска регистрация катастрофираха в ранния следобед на кръстовището на бул. „Васил Левски“ под АГО в областния град.

При инцидента има леко пострадало момиче от черния Фиат и възрастна жена от другия, на която се правят рентгенови снимки за да се провери дали има счупвания.

Катастрофа

По разкази на очевидци черният Фиат се е движил направо по булеварда от Цигарена фабрика. На кръстовището сивият Фиат е завил към АГО и така се е стигнало до сблъсъка.

Тестът с дрегер показал, че дядото зад волана сивия Фиат е с 0.4 промила, което е в законовите рамки. Той обаче отричаше да е пил.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
15.09.2016 15:45 15:45

Първо се пише че е възрастна жена , а после става дядо ?? Много несериозно отношение спрямо работата Ви !

Анонимен
Анонимен
16.09.2016 12:23 12:23

Във единия фиат черния е имало младо мимиче и момче а в сивия фиат баба и дядо бабата и момичето са ранени а момчето и дядото не всичко стана заради дядото аз бях там.. Когато черния фиат премина на зелено и сивия фиат за секунди му пресече пътя и го засече.

Back to top button