Регион

Спипаха хасковски младежи с трева в Димитровград

Рано тази сутрин димитровградските полицаи са намерили марихуана у двама хасковски младежи при проверка на лек автомобил Фолксваген, съобщават от полицията.

Колата е била управлявана от 19-годишен от областния град, а до него в колата е бил и негов съгражданин на 18 г. У пътника е открита метална мелничка, реагираща на марихуана.

При последвала проверка около лекия автомобил е намерена цигарена кутия със съдържание на зелена изсушена листна маса, реагираща на марихуана с тегло 0,79 гр.

От частен дом на 60-годишна хасковлийка пък са иззети 1180 контрабандни цигари, а в жилището на 51-годишен димитровградчанин още 2050 самоделни цигари.

Харманлийските полицаи пък са хванали 35-годишен, познат на органите на реда за кражба на телевизор и декодер.

В Димитровград пък е задигнат акумолатор от Рено, паркирано на ул. „Христо Г. Данов“, а 170 лв. за откраднати от дома на 84-годишна жена в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button