Георги Иванов стана „Баш Каунь“, Валери Добрев с Най-смешен филм

Любопитно

Екскметът Георги Иванов стана носител на статуетката „Баш Каунь“ за 2016 г.

Награждаването бе в рамките на 16-ото издание на „Каунь фест“, а приза връчи председателят на Ъкъдемия Каунь Янко Митев.

Сред мотивите за избора на Иванов Митев посочи, че е направил Хасково като едно цвете и градът се харесва от гостите от страната и чужбина.

Фестивал

Георги Иванов благодари за приза и заяви, че винаги е работил за развитието на културата, която дава истинския облик на един град. Той подари на Митев изображение на Света Богородица, която да го закриля.

Преди награждаването бяха представени участниците във филмовия фестивал.

Фестивал

За конкурса бяха селектирани 11 ленти от страната, като първото място и приза за Най-смешен филм заслужи „Писмото“ на Валери Добрев от Димитровград.

10 коментара

  • Баси и продажниците сте. Нали имало и 11 ленти защо пак само за тоя изверг пишете или още не са свършили парите дето ви даде да га хвалите. Пълно порно .

    • Авторът на спечелилия сред 11 ленти филм Валери Добрев едва ли си плаща. Не коментирайте, когато нямате достатъчно капацитет.

  • Гошо има план – веднъж месечно да напомня за себе си, за да не го забравим. Ще бъде като с комунизма – никога няма въщане назад. Кауна му скоро ще престане да грози града ни.

    • Кауня е грозен, ама не пречи на никого. А сегашния кмет хем е грозен, хем съсипва града – тъмно, мръсно, липса на маркировки, никакви инвестиции, сриване на доходите през последната една година. Така че по-добре дайте да махнем кмета, той е по-вреден от паметника на Кауня.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.