Спорт

Волейболни красавици се готвят за женския „Раковски“ с победи в Чанаккале

Волейболистките Михаела Мартинова и Елизабет Касаджикова ще продължат да се състезават за женския тим на „Раковски“ – Димитровград.

Красивите състезателки играха в димитровградския отбор и миналата година, като преотстъпени от шампиона „Марица“ (Пловдив).

Сега Михаела и Елизабет се готвят за старта на сезона на лагер в Чанаккале, Турция. Там пловдивчанки вече записаха чиста победа с 3:0 над Саръйер Беледийеси (Истанбул) в първия си мач от силния турнир за Купа Баръш.

Волейбол

„Тук е много красиво, защото сме точно до морето“, споделиха пред Haskovo.info момичетата, които се завръщат от лагера в началото на следващата седмица.

Както Haskovo.info писа от понеделник в Димитровград е бившата национална състезателка Ваня Соколова, която води тренировките на димитровградчанки.

Плановете са в края на месеца волейболистките от женския отбор да имат подготвителен лагер в Доспат.

Волейбол

През новия сезон в Димитровград се очаква една от най-добрите разпределителки в България Мирела Шахпазова, като амбицията на клубното ръководство и общината е атака на Топ 4.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен
Фен
18.09.2016 10:33 10:33

Хубавици са!

Раковски фен
Раковски фен
19.09.2016 12:32 12:32

най-добрите и най красивите!!!!

Back to top button