Хасково

Продължава наглото паркиране на шофьори в Хасково

Поредни сигнали за неправилно паркиране в Хасково изпратиха читатели на Haskovo.info. Хората настояват отговорните институции да вземат мерки.

„Тези коли от години имат тротоара до детската градина на ул. „Пещера“ за техен и се разполагат на него както си искат“, жалват се хасковлии.

След вчерашния сигнал за неправилно паркиране Haskovo.info се свързва с ръководството на „Тролейбусен транспорт“, което отговаря за репатрирането на автомобилите, спрели в нарушение.

Оттам обясниха, че паякът вече е в движение и ще вдига по сигнали, които могат да се подават в полицията, общинска полиция и КАТ.

От Тролейбусен транспорт уточниха, че ще бъдат вдигани коли, които затрудняват движението, а на останалите шофьорите ще се санкционират с фишове.

Паркиране

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1234567
1234567
19.09.2016 8:03 8:03

По ул.Найчо Цанов е същата работа.Колите по тротуара пшеходците по пътното платно.

Хасково
Хасково
19.09.2016 8:46 8:46

В Хасково е така – колите по тротоарите, а пешеходците на пътя. Наглите шофьори карат срещу хората и им свирят. Майки с колички на пътя.. а на 50 метра от такива неща се избираха „полицаи на годината“ – пълно с униформени площадка единия прави стойки другия блее. Същото и с катаджии.. спрял е патрулка единия гледа птиците другия клати“стоп“ палката като п.шка, спира коли (но не и баровски!). А на 20 метра от него един се е паркирал в/у пешеходна пътека, друг взима предимството на пешеходците на косъм да им мачка краката и подсвиркват отгоре. Катаджиите кога ще разберат че пешеходците също са участници в движението? Че след това може и хората да разберат, макар че го има на листовките като въпрос. Добре че хасково.инфо се опитва да защити правата на пешеходците, живи и здрави.
Просто тъжна гледка – в града няма хора, а коли колкото искаш (боклуците на европа) по тротоарите е срамно да вървиш пеша никой не те уважава. Всеки с кола сеима за нещо. Няма хора пък сме като Делхи по чистота на въздуха. Всички коли са с големи мотори технически неизправности. По земята – масла газове следи.. коли с развален егзостоставят оставят черен облак след тях пешеходците го вдишват и няма на кого да се оплачата. Във време когато в ООН се подписват споразумение за глобалното затопляне и съответно чистота на въздуха. Срам. Срам и за униформите които обикалят и не им прави впечатление.

Иван
Иван
19.09.2016 10:02 10:02

най-неприятната ситуация: малка уличка, спрели коли по тротоарите и залисано в игри дете притичва по улицата. В следствие на паркиралите коли видимоста е силно ограничена, кола се движи по улицата при скорост доста по-ниска от разрешената са необходими 5-6 метра за спиране … това може да вкара в „приключение“ детето, родителите му и шофьора … а красавеца който паркирал на тротоара само за да е по-близко до дома си, да си вижда колата или защото му е кеф …

Lebeda
Lebeda
19.09.2016 20:22 20:22

Елате снимайте на Лебеда около и пред блоковете има за няколко материала

Back to top button