Хасково

„Паякът“ още не е вдигнал кола, набелязват зеленчуковия пазар

Автомобилите паркирани неправилно в Хасково ще бъдат отстранявани с паяк, предупреждават официално от общината.

Както Haskovo.info вече писа репатриращият автомобил е в експлоатация след няколкомесечно прекъсване. Вече има обучени специалисти за работа с паяка. Автомобилите на нарушителите ще се транспортират до наказателния паркинг в двора на депото на „Тролейбусен Транспорт“ на бул. „Съединение“ след КАТ.

Паякът ще вдига само автомобили, които пречат и застрашават безопасността на движението. Останалите, паркирани в зони, забраняващи това ще бъдат санкционирани с фиш от Общинска полиция или ще им бъдат поставяни скоби.

Глобата за вдигната с паяк кола е 35 лв., ако собственикът пристигне до колата преди да бъде репатрирана, но е подготвена за това – глобата е 17 лв. Санкцията за поставена „скоба“ е 10 лв.

От общината уточниха за Haskovo.info, че паякът все още не е вдигнал неправилно паркирал автомобил в Хасково. Негови жертви обаче съвсем скоро можели да станат колите, паркиращи по бул. „България“ до зеленчуковия пазар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button