Спорт

Волейболистките излизат срещу „Бурсаспор“ в първата си контрола

Волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ ще изиграят в петък първата си контрола от предсезонната подготовка срещу турския Бурсаспор (Бурса), съобщи за Haskovo.info мениджърът на клуба Петър Ташев.

Двубоят ще е в зала Лаута в Пловдив от 17 часа. Туркините са в Града под тепетата за участието си в международния женски волейболен турнир за Купа Пловдив, който ще се проведе от 26 до 28 септември в залата на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ с участието на отбори от четири страни. Домакини са шампионите „Марица“ (Пловдив).

За тима на Димитровград в приятелската среща ще участват момичетата от „Марица“, които тази година ще играят за „Раковски“ в първенството при жените. Отборът пък ще води Иван Радичев с помощник Ваня Соколова.

Отново в петък от 10 часа девойките на „Раковски“ ще изиграят контрола с Пазарджик, след което ще отидат в Пловдив за да подкрепят женския състав.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button