Хасково

Ударно търсят 50 човека за шивашките фирми в Хасково

50 свободни места за шивашките фирми в Хасково са обявени от Агенцията по заетостта.

10 от тях са за шивачки на облекла със заплата 750 лв. на безсрочен договор. Местата са свободни от 20 септември.

20 са местата за гладачи с ютия, отново на 750 лв. с безсрочен договор.

Също 20 са вакантните места за машинни оператори за изпридане на синтетични влакна. Тук местата са свободни от 26 септември.

Сред останалите обявени свободни места за работа преобладават тези за шофьори на камиони, учители и продавачи в магазин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
chochko
chochko
23.09.2016 18:24 18:24

Гая вдясно на снимката начервената тя рачбирали от шиене

Ударничка
Ударничка
24.09.2016 1:07 1:07

Тя е ударничка

Алекс
Алекс
24.09.2016 11:52 11:52

Тая заплата за два месеца ли е? Или трябва да работиш по 16 часа на ден, че да тия дадат на части и със закъснение. Защо се пишат глупости – няма такава заплата в шивашкия бранш или ако има то е работа безкрай, без почивен ден, без право на болнични, без право дори на обедна почивка и ред други неща. Работи се за жълти стотинки, с държание към шивачките като с робини. Иначе няма как шефовете да карат коли последен модел или клас, няма как да вдигат сватби за отрочетата си надскачайки се колко повече пари да похарчат за разни изгъзици.

аз
аз
24.09.2016 15:54 15:54

Долни мошеници са хасковските бизнемени и бизнесменки. Нека те да седнат да работят един месец работата която предлагат на служители и то за парите които им дават. Да видим дали ще издържат и седмица. Преприемчиви били и кадъдърни и нез нам си колко способни – способни са само да лъжат, да екплоатират и да крадат. Ако не е труда за жълти стотинки илев печалба няма да изкарат. Само от пестене на материали и труд го докарват. Ако бяха предприемчиви и кадърни нямаше да плащат нищожни заплати!

Back to top button