Спорт

Женският „Раковски“ стартира в контролите срещу турски тим за 1 млн.

Женският волейболен тим на „Раковски“ – Димитровград изигра тази вечер първата си контрола в предсезонната подготовка.

Срещата срещу турския „Бурсаспор“ бе в пловдивската зала „Лаута“, като малко преди началото на мача стана ясно, че бюджетът на клуба от Южната ни съседка е почти 1 млн. лв. „Бурсаспор“ ще участва в турнира за Купата на Пловдив, организиран от Марица, която стартира в понеделник.

Волейбол

В контролата участваха волейболистките, които през този сезон ще бъдат преотстъпени в „Раковски“ от шампиона „Марица“. За Димитровград ще играят: Мирела Шахпазова, Виктория Ангелова, Силвия Андреева, Вангелия Рачковска, Симона Николова, Елизабет Късаджикова, Михаела Мартинова, Михаела Петрова, Теодора Симеонова, Ани Илиева, Даниела Димитрова, Кристина Караджова.

Волейбол

Тимът бе воден от Иван Радичев с помощник Ваня Соколова. Срещата бе наблюдавана от зам.-кмета на Димитровград и член на управителния съвет на клуба Светослав Стойков и мениджъра Петър Ташев.

Волейбол

Нашите изиграха 4 гейма в приятелската среща с туркините, като отстъпиха в тях, но стояха равностойно в поне две от частите.

След срещата стана ясно, че от 30 септември жените ще са на близо 10-дневен лагер в Димитровград, където ще имат двуразови тренировки.

Волейбол

Малко по-рано през деня девойките на Димитровград биха с 4:1 в контрола Пазарджик. Поне 6 от тях също ще бъдат картотекирани и ще играят за женския тим.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button