Регион

Задигнаха 45 бона от камион, отмъкнаха телефона на дете, крадат и грозде

Мъжка чанта с 45 000 лв. и лични документи са задигнати от шофьорската камина на камион в Димитровград, съобщават от полицията.

51-годишният шофьор на камиона Мерцедес разтоварвал стока на общинския паркинг, когато крадецът се промъкнал в кабината и задигнал голямата сума пари.

Кражба на портмоне е станала в Димитровград на 24-ти. То е откраднато от задния джоб на 35-годишен димитровградчанин и е съдържало 400 лв., 45 евро и документи на собственика.

За кражба от склад съобщават от свиленградското управление. На 22-ри срещу 23 септември, след отключване и последвало заключване е проникнато в склад на фирма на улица „Одрин” в Любимец. Извършена е кражба на къртач, компресор, перфоратор, ъглашлайф, резачка и други инструменти.

От лозов масив в село Черногорово е регистрирана кражба на 700 кг. грозде, която е станала на 22-ри.

Четирима харманлийци също са задържани за кражба на грозде. На 23 септември около 10 часа, пристигналите в землището на село Коларово полицаи установили в лозов масив 2 леки автомобила – Форд и Опел, които били натоварени с общо 480 кг. грозде, собственост на земеделска кооперация. На място са установени и четиримата мъже на възраст 39, 31, 40 и 32 г.

14-годишен хасковлия пък е задържан за кражба на телефон. На 23 септември в 18 часа в хасковското управление се явил 42-годишен мъж от града, който заявил, че преди минути, в кв. „Орфей” със сила бил отнет мобилния телефон от 11-годишния му син.

След незабавни издирвателни действия е установен грабителя, познат на органите на реда. Телефонът е открит и върнат на семейството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button