Хасково

Апелативният съд потвърди ареста за Ивайло Митев за убийството на Людмил

Пловдивският апелативен съд потвърди днес мярката „задържане под стража“ за 29-годишния хасковлия Ивайло Митев, съобщи за Haskovo.info неговият адвокат Зоя Зарчева.

Магистратите в Пловдив са потвърдили мярката за Ивайло със същите мотиви, с които той бе оставен в ареста от Хасковския окръжен съд на 16 септември.

Haskovo.info припомня, че Ивайло Митев бе привлечен като обвиняем за умишленото убийство на Людмил Банев, извършено на 28 август в съучастие с Веселин Радев. От записите на камери за наблюдение и свидетелските показания става ясно, че Веселин намушква смъртоносно с нож жертвата, но преди това и след това удари с палка му нанася Ивайло.

Преди нападението Ивайло и Веселин, които са безработни, били на казино в Пловдив, където употребили алкохол и кокаин, а малко по-късно Веселин започнал да заплашва по телефона с убийство жертвата.

Веселин също е в ареста, а Ивайло заяви пред съда, че е невинен. Съдът го остави в ареста предвид лошите му характеристични данни, контактите му с криминалния контингент и опасността да се укрие или извърши друго престъпление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button