Любопитно

Димитровградчанка на мастър клас и звездно парти с Ален Делон, Парис Хилтън и Цеца

Димитровградчанката Рени Узуни имаше честта да участва в мастър клас на Бранко Бабич в сръбската столица Белград. Бабич има една от най-популярните компании за микроблейдинг в света.

Рени, която е специалист в перманентния грим е получила покана за събитието, което завърши с грандиозно светско парти с куп звезди.

Сред тях бе легендарният актьор Ален Делон, с който Рени успя да се снима, както и холивудската знаменитост Парис Хилтън и балканската звезда Цеца.

Парти

Парис Хилтън бе в ролята на DJ, а Цеца заедно с бенда си изпълни най-големите си хитове и нажежи до максимум атмосферата в залата.

Цеца ще изнесе концерт в столичната зала „Арена Армеец“ на 17 март 2017 г., а цените са от 25 до 60 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.09.2016 17:34 17:34

и….коя беше ГОЛЯМАТА новина?!

Скафандър
Скафандър
28.09.2016 9:38 9:38

Аз си мислех, че конкурентите ви от точка нет са царе в дебилните новини, ама вие вдигнахте летвата толкова, че и Стефка Костадинова няма да я прескочи. Рена козметичката се снимала с Ален Делон в Сърбия и айде новина. Край, вече и без това непокритото и самочувствие ще литне още повече.

Back to top button