Регион

Бойни патрони в цигарени кутии откриха на Капитан Андреево

Бойни патрони, укрити в цигарени кутии, откриха митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Патроните са намерени при проверка на лек автомобил марка „Форд“ с австрийска регистрация, влизащ в страната от Турция. В колата, освен шофьора, пътувало и семейство – мъж и жена, немски граждани от турски произход.

Шофьорът и двамата му спътници заявили, че не внасят нищо за деклариране, но въпреки това превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка. В личния багаж на съпруга митничарите откриват две кутии цигари, пълни с боеприпаси за късо нарезно оръжие. От цигарените кутии са извадени общо 22 броя бойни патрони, калибър 9 мм/19.

Уличеният в контрабанда на боеприпаси 51-годишен мъж и патроните са задържани. Образувано е досъдебно производство по описа на Митница Бургас. Разследването се води под надзора на Окръжна прокуратура-Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button