Спорт

Сребърната Горяна сваля момичета и момчета с любимия си заден прав удар

Вицешампионката от Европейското първенство по бокс за момичета до 16 г. в Орду, Турция Горяна Стоева се прибра в Хасково след успешния шампионат.

Боксьорката разказа пред Haskovo.info, че не й е било никак лесно при първото й участие на Европейско, където записа общо три победи над силни съпернички. Горяна сподели, че и туркинята, от която загуби на финала в категория до 52 кг. не е била по-силна от нея, а просто е била по-опитна.

Горяна

Паралелно с тренировките в боксовата зала на хасковския клуб „Севдалин Василев“, ученичката в ГПЧЕ „Асен Златаров“ тренира и кик бокс в Свиленград. Талантливата състезателка е европейска и световна шампионка по кик бокс.

Тя призна, че по време на тренировки на ринга се бие наравно с момчетата. В училище като по-малка обаче само веднъж й се е случвало да удари момче, защото я обидило.

„Иначе съм нормално момиче и никога не съм агресивна с момчетата“, призна Горяна.

Любимият удар на вицешампионката, която играе с обратен гард, пък е заден прав удар, с който поразява своите съперници.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Tatiana
Tatiana
29.09.2016 1:06 1:06

A zasto ne pisite za luba dasteriata mai e polushila tozi tezjak nookalt

Zasto ne pisite za luba dasteriata doisheva kak e polushila tozi tezjak nookalt na luba inashe mnogo i znai goliamata usta no sega malshi kato poserana

Back to top button