Хасково

Смъртоносната експлозия на газ в хасковския гараж е битов инцидент

Експлозията на газ в хасковския гараж на 17 септември, при която от изгаряния починаха двама мъже, не е трудова злополука, заяви на пресконференция директорът на Инспекцията по труда Петър Андреев.

Той определи случилото се като битов инцидент, защото гаражът е бил нает преди месец за частно ползване, а не за извършване на определени услуги, като сервиз например. Единият от мъжете е бил на трудов договор към димитровградски сервиз, а Фолксвагенът, от който изтече газ е собственост на жена.

Haskovo.info припомня, че при експлозията двамата мъже получиха около 80% изгаряния и малко по-късно починаха в пловдивската клиника.

Пресконференция

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Приятел
Приятел
29.09.2016 15:19 15:19

Това не е битов инцидент а си е трудова злополука от непредпазливост,по младия майстор е бил в канала където колата е изпускала по малко газ и се е натрупала на дъното но тъй като всичко наоколо мирише на газ то не е усетил това ,другото момче си е тръгвало но нещо се е сетило и се е върнало с цигара в уста и в момента в който се надвесва над канала се получава запалването и всичко е траело 2-3 сек. при което се е развила много висока температура,40 човека се събрахме в Пловдив да дадем кръв но изгарянията бяха доста големи 67% така и не излязоха от кома една седмица.Жалко за момчетата .Пиша го това нещо за да си вземат другите поука и при работа с газ цигарата е недопостима.

друг приятел
друг приятел
30.09.2016 7:23 7:23

Колко ви платиха за да бъде ,,битов инцидент“………….майко мила……….нямам думи.

Back to top button