Регион

32-годишен потроши витрините на бакалия с тротоарни плочки, закопчаха го

32-годишен димитровградчанин, познайник на полицията, е разбил витрините на бакалия в града и е арестуван.

От полицията съобщават, че малко преди полунощ на 27 септември е подаден сигнал от собственика на магазина, намиращ се на ул. „Цар Симеон“. Мъжът съобщил, че 3 витрини, електронна везна и принтер към нея са счупени с тротоарни плочки, парчета от които открил в бакалията.

Според собственикът, общата стойност на щетите възлиза на 2350 лв.

42-годишен хасковлия пък е задържан за грабеж, станал на 22 септември. Познатият на органите на реда, нападнал в 23 часа 69-годишен мъж на булевард „Съединение” в областния град и му отнел портфейла с 25 лв. След като потърпевшият е подал сигнал, грабителят е задържан.

За кражба в хасковския арест е и друг познайник на органите на реда – 24-годишен младеж от града. Също на 22-ри той откраднал мъжка чантичка с мобилен телефон, секретни ключове и лични документи от павилион до зеленчуковия пазар, собственост на 42-годишен мъж. Криминалистите са намерили вещите, иззети с протокол.

В управлението за кражба е доведено и 17-годишно момче, откраднало велосипед от вход на жилищен блок в кв. ”Орфей”. Колелото е открито и иззето. На момчето са снети обяснения в присъствието на родител.

Домова кръжба е извършена снощи в Хасково. Неизвестен засега извършител е проникнал в апартамент на улица „Георги Бенковски” през незатворената му тераса и е откраднал мъжка чанта с 300 евро, 160 лв., лични документи и ключ за автомобил.

96 кг. тютюн и 14 513 цигари без бандерол иззеха при операции служители на ОДМВР Хасково. Проверките са били в димитровградското село Странско, в Минерални бани, в Хасково и Маджарово. От частни домове, лица и търговски обекти са иззети цигарите от различни марки и нарязания тютюн без бандерол. По случаите са съставени 3 акта и по едно бързо и досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button