Хасково

Бехи започна терапия в Турция, съученици я подкрепиха с фитнес турнир

Десетки съученици, приятели и доброволци се включиха в благотворителното състезание Street Fitness Battle в подкрепа на 16-годишната Бехие Юсуф.

Състезанието се проведе на спортната площадка на алеята до ГПЧЕ „Асен Златаров“ и се организира от Пенчо Пенчев от ПГТ „Александър Паскалев“ и съучениците на Бехи във ФСГ „Атанас Буров“. Нейните приятелки споделиха пред Haskovo.info, че Бехи вече е в Турция, където е преминала няколко процедури от терапията.

Бехи

Както Haskovo.info писа Бехи страда от злокачествено заболяване, а необходимите средства за терапията са 15 000 лв., сума непосилна за нейното семейство.

Бехи

В акцията до Езиковата се включиха и младежи от Националния алианс за работа с доброволци и деца от повечето училища в града. Те предлагаха вкусни сладки и лимонада, като бяха разположени и кутии за събиране на средства.

Бехи

В самото фитнес състезание се включиха десетки младежи, които показаха изключително трудни и атрактивни съчетания, заслужили аплодисментите на публиката. Събитието бе заснето и с дрон.

Сега приятелите на Бехи организират и благотворителен концерт, който най-вероятно ще се проведе в началото на октомври.

Направи добро и то ще ти се върне стократно. Благодарим ви!

IBAN-TR08 0001 0017 6773 2130 8850 02

Получател-Айше Реджеп Сали

Банка-Ziraat Bank

Валута – Долар и евро

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button