Хасково

95-годишнина чества Съюзът на слепите, Беливанов разговаря с нуждаещия се от покъщнина Комнев

Тържество по повод 95 години от създаването на „Съюз на слепите в България“ се проведе в Хасково.

Кметът Добри Беливанов се обърна към членовете на съюза с думите на Екзюпери „Вие виждате със сърцата си, а това е дар, който много хора не притежават“. Градоначалникът подари икона дърворезба на „Св. Богородица“ на председателя на съюза в Хасково Георги Желев.

От своя страна Желев заяви, че съюзът в Хасково работи изключително добре с новото ръководство на общината и няма проблем или искане на което да не е откликнало.

Членовете на съюза в Хасково бяха поздравени с театрален етюд по Иван Вазов от приятелите им от Стара Загора, а така също от певческата формация от читалище „Проф. Асен Златаров“.

Преди тържеството с кмета разговаря Златко Комнев, незрящ мъж на когото общината осигури социално жилище. Той благодари на екипа на общината за бързата реакция и заяви, че човек в неговото положение не би могъл да се справи сам.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button