Регион

Над 300 вече гласуваха за кмет в Тракиец и Криво поле

Над 300 избиратели вече бяха гласували за кмет на частичните избори в хасковските села Тракиец и Криво поле малко след 10 часа, съобщиха за Haskovo.info от Общинската избирателна комисия.

От комисията уточниха, че до обяд нямат сигнали и жалби за изборни нарушения, като гласуването в двете села протича спокойно.

В секциите сутринта се образуваха и опашки от избиратели, които искаха да упражнят правото си на глас.

Haskovo.info припомня, че право на глас в Тракиец имат 616 жители на селото, а в Криво поле избирателите са 753. Изборният ден започна в 7 и ако няма чакащи пред секциите хора продължава до 20 часа.

Кандидати за кмет на Тракиец са досегашният Красимир Бойчев (АБВ) и Жечка Колева (ГЕРБ). За вота на избирателите в Криво поле пък се борят досегашният кмет Стойчо Стоев (ДПС) и Андрей Гаджев (ГЕРБ).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Евертъна
Евертъна
02.10.2016 15:55 15:55

Да ви имам гласоподавателите

Анонимен
Анонимен
02.10.2016 17:39 17:39

Това са гласоподаветелите на Красимир от Сливен ли са от Ямбол ли са незнам ама не са от Тракиец

ОИК
ОИК
02.10.2016 19:59 19:59
Отговор до  Анонимен

Точно тия не са на Красимир. На първата снимка ясно се вижда кой ги води под строй – кандидатът за кмет на ГЕРБ от миналата година. Този дюмбел имаше 20 гласа. Сега точно с гласовете на тия от снимките ще ги умножат по 20.

Back to top button