Ограничават движението на изхода на Димитровград и по магистралата

Регион

Профилактика на трафик брояча на изхода на Димитровград за Хасково ще бъде извършвана утре от 9 до 12 часа, съобщава от Агенция „Пътна инфраструктура“.

От 9 до 10:30 ч. се ограничава движението в скоростната лента при изхода на Димитровград в посока Хасково.

От 10.30 ч. до 12 ч. ще бъде ограничено преминаването в скоростната лента, но в посока Димитровград.

При извършването на профилактика на автоматичните устройства преминаването на превозните средства ще бъде в интензивната лента. Необходимо е шофьорите карат внимателно, да спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта от 90 км/ч.

Също утре от 14 до 18 ч. шофьорите да карат внимателно при 94-ти км на автомагистрала „Марица“, където също ще се правипрофилактика на трафик броячи. Там движението в скоростната лента ще бъде ограничено след Любимец, в посока Свиленград.

От 16 до 18 ч. ще бъде ограничено движението в скоростната лента на магистралата в посока Харманли. Преминаването ще се осъществява в интензивната лента.

Необходимо е шофьорите да спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта от 90 км/ч.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.