Хасково

Опел блъсна 10-годишно, холандец падна от велосипеда си до Стамболийски

10-годишно момче е с комоцио и охлузвания по тялото, след като е било блъснато от 31-годишен шофьор на Опел, съобщават от полицията.

Катастрофата е станала на 1 октомври на кръстовището между бул. „Васил Левски“ и улица „Република“ в Хасково.

Поради отнемане на предимството при нерегулирано кръстовище, шофьорът не е пропуснал приближаващ се отдясно велосипед, управляван от детето.

53-годишен холандец е пострадал след падане от велосипеда си до разклона край хасковското село Стамболийски. Мъжът е с охлузвания на крака.

При друг инцидент с порезна рана на главата е 23-годишен шофьор от Харманли, който се е преобърнал с Ауди А4 на пътя Любимец – Харманли.

63-годишен пешеходец пък е със счупена подбедрена кост след катастрофа. На 30-ти в 19,30 часа в село Троян е станал инцидент между лек автомобил Опел, управляван от 40-годишен симеоновградчанин и пострадалият.

Водачът на колата е ударил пресичащият платното за движение от дясно на ляво пешеходец. Димитровградчанинът е без опасност за живота.

В свиленградския арест ареста до 24 часа е задържан 34-годишен жител на кърджалийското село Вишеград, хванат от автопатрула да шофира с 1,55 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button