Регион

Крадци обезкостиха жп спирката на Константиново

В харманлийското управление след сигнал е започнало разследване за откраднати 7 осветителни тела, 7 автоматични предпазителя и 35 метра захранващ кабел към стълбове на жп спирка в село Константиново, съобщават от полицията.

Разследващите открили и демонтирани 7 метални стълба, служещи за осветяване на перона, оставени в канавката.

Вечерта срещу 30 семпември до 1 октомври, неизвестно лице е разбило катинар на врата на читалище в село Капитан Андреево и е откраднало микрофон.

24-годишен хасковлия пък е задържан за кражба. Момчето е откраднало от магазин на булевард „Стефан Стамболов” в областния град 2 макари за риболов. След подадения сигнал от управителя, момчето познато с подобните си прояви е установено, а инкриминираните вещи са предадени с протокол.

7 литра алкохол иззе автопатрул при хасковската полиция. На 1 октомври в 10:40 часа на платно за товарни автомобили на автомагистрала „Марица” в посока ГКПП „Капитан Андреево”, полицаите са установили 20-годишен жител на село Сталево. В полиетиленов плик той пренасял 7 бутилки различен по вид алкохол. Всяка от бутилките била със съдържание по 1 литър, но с поставен бандерол от по 0,700 мл.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button