Спорт

Грациите за първи път на държавно по Естетическа групова гимнастика

Грациите на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова записаха първото си участие на държавно първенство по Естетическа групова гимнастика, което се проведе в Стара Загора.

Хасковлийки бяха с един отбор във възрастовата група 12 – 14 г.: Андреа Пазаитова, Селина Тодорова, Даяна Михайлова, Лорета Сивинова, Галина Богутлиева, Таня Емилова и Жасмина Койчева.

Гимнастички

Конкуренти на нашите бяха клубове с традиция като Академик, Диляна прима, ЦСКА, Теа Денс, Ритмика, Вива, Надежда. От учавствали 8 отбора в групата хасковлийки дадоха всичко от себе си и се класираха на 6 място.

От клуба са благодарни на федерацията и Мариета Дукова за възможността да участват.

Михайлова благодари на треньорката Катя Христова и помощник-треньорката Яница Манолова, която е състезател при жените, за това че подготвиха отбора за много кратко време.

Специални благодарности от „Аида“ и на родителите на техния талисман Наталия Митева и рожденичката Хана Грозева, които са били в Стара Загора за да подкрепят отбора.

Гимнастички

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
akak@abv.bg
akak@abv.bg
29.11.2016 12:36 12:36

Интересно ……. как клуб АИДА Хасково участва в държавно първенство, като не е член на федерацията по естетическа гимнастика – така поне пише в регистрите на сайта на Министерството на спорта.

Back to top button