Хасково

Над 1200 земляци зад кандидатурата на ген. Румен Радев за президент

Над 1200 хасковлии вече са се включили в инициативата, придружена с подписка за подкрепата на кандидат-президентската двойка ген. Румен Радев-евродепутатът Илияна Йотова.

Това бе обявено на пресконференция на Хасковската гражданска инициатива „Земляци“ с председател полк. Велико Киряков, който е бивш летец и командир на 21 ИАП в „Узунджово“.

Според участниците в пресконференцията, сред които бяха преподаватели, колеги, приятели на ген. Радев и неговата класна от Математическата гимназия госпожа Сивова, ген. Радев е достоен българин, заслужаващ да бъде президент на България. Той е родом от Димитровград, жизненият му път минава през харманлийското село Славяново и Хасково, където завършва основното си и средно образование с отличен успех и златен медал. След това поема по трудния път на българския офицер за да стигне до Командир на ВВС.

Полк. Киряков заяви, че в екстремни ситуации за страната, най-добре подготвен е военният летец, който е обучаван с реакции в такива условия. Според него Радев и Йотова имат най-големи шансове, въпреки че битката ще е трудна.

Класната на генерала пък цитира крилата фраза на друг генерал, който е бил президент на Франция Шарл дьо Гол, според когото политиката е нещо много сериозно за да бъде поверявана единствено и само на политиците.

Пресконференция

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Манафов
Манафов
04.10.2016 19:01 19:01

Всичкото хубаво,ама има един с обратна резба седнал точно срещу Ники Грудев.Вън от землянката и обратно там от където е дошъл.

Back to top button