Читатели: Рискуваме да ни пометат на улицата заради наглото паркиране на тротоара

Хасково

За пореден пример на нагло паркиране в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Този път става въпрос за шофьор оставил фирмен пикап на тротоара в пресечка на бул. „България“ до зеленчуковия пазар. Колата пречи на пешеходците, които трябва да излязат на улицата за да преминат. Нервите на минувачите вече са до толкова опънати, че те се канят да посегнат на неправилно паркираните коли.

„Вчера с жена ми и детето се наложи да заобиколим през пътното платно и за малко не ни пометоха“, жалва се хасковлия.

В същото време паякът на община е в движение, но той вдига коли само по сигнали и то такива, които пречат на движението.

Изпрати новина

6 коментара

  • Тези винаги си паркират там. Плащаме данъци, а общинска полиция си чеше …. каскета. Аман от нагли типове бе!

  • общинска полиция да мини и по ул георги кирков в района на втора и трета поликлиника винаги има коли които пречат на движението.

  • Заглавието е шокиращо просто с това ”помитане” в тази глуха уличка…която е и еднопосочна ( не че се спазва).Че не е редно така да се паркира е вярно,но нека да се отразяват по правдоподобно нещата

  • Волен младши ПРЕЗИДЕНТ
    МАМА ДЕНИ ВИЦЕ
    ТОГАЗ ВСИКО ЩЕ СИ ДОДЕ ПО МЕСТА

  • На ул.Дунав работилницата за мотори е запушила целия тротоар.Минаването от там на майки с колички е невъзможно.Така ли никоя институция не вижда или им замазват погледа с парички.Или собственика е от ГЕРБ и всичко е нормално.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.