Хасково

Хванаха трима младежи с над 1.7 кила марихуана, крият цигари в двигателя на Фолксваген

Трима младежи са заловени с над 1.7 кг. марихуана, съобщават от пресслужбата на полицията.

21-годишен хасковлия е арестуван за съхранение на дрога в Харманли. Вчера криминалисти от управлението са извършили претърсване в дом в село Поляново, обитаван от момчето, където са намерили 1,7 кг. марихуана.

Проверката е продължила в друг дом в селото, където са открити още 20 грама от същия наркотик. 25-годишният от село Брисница също е задържан с полицейска мярка.

Хасковските криминалисти също намериха 22 грама канабис в непълнолетен. 16-годишното момче от село Долно Съдиево е проверено на улицата в Хасково, а дрогата е открита в дрехите му.

Цигари без бандерол и саморъчно свити папироси конфискуваха хасковските криминалисти. Вчера те са проверили двама в района на автогарата, от които са иззети общо 960 къса саморъчно свити цигари. Собствениците им – жена на 37 и мъж на 49 г. са ги предали на полицаите с протоколи.

По същото време икономическите полицаи са извършили проверка на лек автомобил Фолксваген на булевард „Стефан Стамболов”. В двигателния отсег на колата, 43-годишният водач от село Караманци скрил 1200 къса цигари от различни марки без бандерол.

Кражба от павилион е извършена в Харманли. След срязване катинар на входната врата е проникнато в помещението на булевард „България” и са отмъкнати неустановено до момента количество цигари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button