Любопитно

Хасковлия се радва на огромни слънчогледи в градината си

Хасковлията Паско Райчев се радва на огромни слънчогледи в градината пред къщата си на ул. „Николай Палаузов“ в областния град.

Слънчогледите растат до лехите с доматите и се извисяват над човешки бой. В махалата дори се обзалагат, че растенията ще надхвърлят 3.20 метра.

Райчев е народен лечител и при него ежедневно минават много хора, които се радват на високите слънчогледи.

Собственикът им пък е обвил в тайна причината за тяхното избуяване.

Слънчогледи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГРАДСКИ
ГРАДСКИ
01.09.2017 20:18 20:18

Какво ли няма да измисли само и само да се рекламира.Започвам да си мисля, че наистина много от хората които го познават казват ,че е болен мозък.

комшия
комшия
02.09.2017 21:03 21:03

Градски,Паско е добър човек но е завислив.Не може да се примери, че в Хасково има човек който е класи над неговата.Извинявай Пасе,но в последно време се говори в махалата,че недоволните от манипулациите ти пациенти са се увеличили и ,че си го ударил повече на курвалък отколкото да защитаваш името си.

друг градски
друг градски
15.09.2017 17:49 17:49

Ех Пасе………….умираш да си на баша.Това че си плащаш да те рекламират не те прави специален.За съжаление ние Хасковлии знаем колко ти е умствения багаж! Въпреки че мозъчните ти гънки са силно изправени ти пожелаваме здраве за да продължим да се забавляваме с тъпотиите ти.

Back to top button