Хасково

Арестуваният за подкуп на полицаите е служител на областна администрация в Къркларели

47-годишният турски гражданин Аднан Касап, който преди дни бе арестуван при опит да подкупи двама полицаи в Свиленград, заяви днес пред Хасковския окръжен съд, че е дългогодишен държавен служител в областна администрация в Къркларели.

Както Haskovo.info писа, мъжът бе арестуван при проверка на пътя след като подхвърли 50 евро в патрулката на полицаите, за да не го тестват с дрегер и да му съставят акт. Полицейските служители не взели парите и веднага уведомили дежурния екип в свиленградското управление.

От прокуратурата поискаха най-тежката мярка „задържане под стража“. Касап пък отрече да е подкупвал полицаите и заяви, че иска да бъде освободен и да се върне в Турция, за да не бъде уволнен от работа.

Предвид и опасността да се укрие, защото няма постоянен адрес в България, хасковският съд го остави в ареста. Мярката може да бъде обжалвана пред Пловдивския апелативен съд в тридневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button