Хасково

Изследване: доброволците си намират по-лесно работа

Доброволците си намират по-лесно работа, не само заради сертификатите, които получават, но и заради натрупаните умения, цитира резултатите от изследване директорът на хасковския Младежки център Жанета Матанова на среща с млади доброволци.

Същността на доброволчеството и ползите от него представи координаторът на Центъра за работа с доброволци Галя Георгиева. Тя уточни, че от това лято хасковският Младежки център отново е част от Националния алианс за работа с доброволци.

Георгиева сподели, че е била дългогодишна доброволка в Младежкия и тази дейност дава запознанства с нови хора, усъвършенства умения за работа в екип, комуникативните и организационни умения, както и за работа в динамична среда, участва се в обучения и семинари.

Доброволци

На хасковските доброволци им предстои отбелязване на Седмицата на четенето от 10 до 14 октомври, включване в инициативата на Съюза на онкоболните по повод Международния ден за борба с рака на гърдата – 19 октомври, кампания за популяризиране на млад местен писател, включване в Световния ден на ходенето – 12 октомври, посещения на местна институция, както и помощ в институция за хора в неравностойно положение и възможност за неплатен стаж в Туристическия информационен център.

Доброволци

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
има си хас
има си хас
06.10.2016 21:58 21:58

„…тази дейност дава запознанства с нови хора, усъвършенства умения за работа в екип, комуникативните и организационни умения, както и за работа в динамична среда, участва се в обучения и семинари.“ – дава, ама ако някои има умения да се мазни, да прави комплименти, да е винаги съгласен с по-високо стоящия от него, да имитира инициативност и работливост, пък в същото време да мрънка и шикалкави! Страшно нещо е фалша!

Лора
Лора
07.10.2016 14:54 14:54

И в голямата масовка 5 служителки на Младежкия, две от много динамични среди, запознанства, сертификати, семинари и умения се върнали в Хасково…голям смях

Back to top button