Хасково

Хасковски медсестри вдигат квалификацията си в „Александровска“

Медицински сестри от МБАЛ – Хасково карат обучения във водещите болници на страната. Изпълнителният директор на хасковската болница д-р Георги Гелов заяви пред Haskovo.info, че не само лекарите, но и сестрите трябва да повишават квалификацията си.

Това важи основно за медсестрите в ОАИЛ и Хирургия, за които има модули на обучение.

На 5-дневно обучение в Университетска болница „Александровска“ в София са три от медицинските сестри в хасковския ОАИЛ. Това са Илиана Стоянова, Галя Георгиева и Туркиян Мурад. Техният курс е във втора хирургия на Александровска болница.

Обучението им е с акцент анестезия и реанимация. Трите хасковски медсестри сами са пожелали „Александровска“ за да видят как се работи там и да се запознаят с някои новостите в медицината в София.

Медсестри

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванова
Иванова
07.10.2016 12:44 12:44

Браво, написано кратко,ясно и разбрано.Успехи на медицинските сестри и успехи на журналиста,все хубави статии за хубави новини да пише,

Анонимен
Анонимен
07.10.2016 16:21 16:21

Красиви и умни сестри.много професионални успехи и винаги с такъв ентусиазъм да работят и по нататък.

Back to top button