Регион

Задигнаха 7 бона от апартамент, пет деца обраха павилион

Близо 7000 лв. и 15 грама сребърни накити за задигнати от апартамент на димитровградската ул. „Петър Берон“, съобщават от полицията.

От къща в димитровградското село Воден пък се откраднати 40 литра ракия, 3 кг. хранителни продукти и брадва.

Две кражби на акумулатори са извършени през изминалото денонощие в Свиленград. И двете са от леки автомобили ВАЗ, паркирани на улиците „Обрище” и „23 септември”.

От отворен прозорец на товарен автомобил Тойота на Неделния пазар в Димитровград пък е откраднато портмоне с 650 лв.

Петима непълнолетни окрадоха павилион в Димитровград. На 8 октомври сутринта, момчетата – трима на 12 години и 13- и 14-годишен са задигнали 150 лв. и безалкохолни напитки за 44 лв. от павилион на улица „Димитър Димов”.

След подадения сигнал и иззетите дактилоскопски следи, непълнолетните са установени и доведени в полицейското управление. Там, в присъствието на инспектор Детска педагогическа стая те признали за деянието си и върнали частнично откраднатата сума.

Последната кражба от почивните дни е в Хасково от павилион на булевард „Съединение”. След срязване на метална преграда са откраднати 20 лв., неустановен брой цигари и лотарийни билети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
новвинар
новвинар
10.10.2016 12:56 12:56

Все добри новини

Back to top button