Регион

Незаконен арсенал откриха след кражба на кола, харманлиец потроши Мазда

Криминалистите откриха незаконен боен арсенал в 68-годишен ивайловградчанин, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера е получен сигнал от мъж, че му е откраднал лекия автомобил. Той съобщил на полицаите, че е оставил Форд Ескорта пред дома си на улица „Възраждане” в Ивайловград отворен и с оставен контактен ключ върху арматурното табло.

По-късно колата е била открита на улица „Любимец”. При огледа, под задната седалка, полицаите намерили самоделно огнестрелно оръжие без откличителни белези, серия и номер.

Последвала е проверка на касовото помещение на мъжа, където се съхраняват регистрираните оръжия. Там са открити и иззети незаконно притежавани револвер без отличителни серия и номер, 70 патрона калибър 7,62 х 39 мм. и 38 халосни патрона калибър 7,62 х 39мм.

38-годишен харманлиец пък е в ареста за повреждане на кола. Вчера в 9:30 часа е получен сигнал за разбит автомобил Мазда на улица „Д. Милковски” в града. 27-годишният му собственик го паркирал пред дома си незаключен. Тогава задържаният нахлул в колата и повредил арматурното й табло.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
22.11.2016 9:34 9:34

Това на снимката е МП.МАРГОЛИН прекрасно оръжие,на 400м.смъртоносен изстрел…

Back to top button