Любопитно

Стотици гимназисти се евакуираха на пожар от Езиковата

За няма и 5 минути стотици гимназисти се евакуираха от сградата на хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ по сигнал за пожар.

Това беше учебна тревога, която се провежда за да се провери готовността на децата и учителите за реакция при истински пожар.

Всички се събраха в двора на гимназията, след което повечето си тръгнаха, защото евакуацията съвпадна с края на часовете.

Haskovo.info припомня, че в Езиковата учат общо 894 гимназисти.

В сградата останаха единствено децата от ОУ „Шандор Петьофи“, които заради чакания ремонт на тяхното училище карат часовете си в ГПЧЕ.

Евакуация

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
жужа
жужа
15.10.2016 10:25 10:25

Всеки нов директор гледа да вдига шум и да създава рейтинг. Тази година в езиковата ги чакат доста простотии с цел доказване на новия кадър. На всякъде в града е така при всеки нов директор. Но има една директорка – вече трета година не и стига доказването, показниченето и медийните изяви. Тая все се навира там, където хората вече са видели, че не се получава. Всичко, с което други не искат да се занимават – тя го взима присърце, за да докаже колко е кадърна! Не стига, че все се навира в прецакани дейност и работи, ами и не може елементарна организиция да направи – виждането на госпожата може и по 100 пъти да се промени. Всичко иска да знае и може, обаче често вреди на работата с „компетентността“ си. Не умее да изложи мислите си и какво иска да се направи, нито как да се направи. Дава се работа с уклончиви обяснения, иска се веднага да се свърши и после се критикува всичко и всеки и пак отначало. Безкрайната амбиция и простотия, влекат проблем след проблем. Госпожата не цени ничий чужд труд, ничии чужди идеи, нито чужди права. Затова и вече никой освен дружките и не ценят мнението и, не я уважават и не желаят да комуникират с нея. Сигурно е доволна от „славата“ която и се носи.

Back to top button